Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Odaver a villamos a luxuskocsiknak

2011.12.13. 09:39 InformatívTeknős

A szállítók hatalmas arcok. Olykor kellemes hétvégét kívánnak (már csütörtökön), máskor udvariasan a járatra való felbotorkálás gyorsítására szólítanak fel (esetleg egy láb odazárásával nyomatékosítva azt) és olyan is van, hogy egyszerűen viccesek.

Ez utóbbi kategóriából került ki következő rövid történetünk. Helyezkedjünk el kényelmesen, merüljünk bele a nyári hangulatba. Vékony póló a fiúkon, lányokon egyszerű kis szoknyák, elhúzott ablak a villamoson (reggel még hűvöskés szél), napszemüveg, papucs, esetleg strandfelszerelés a kézben. No, ilyen hangulatban hangozhatott el a következő sztori:

Még nyáron történt, reggel, munkába menet. A Gellért-hegy előtt hajtottunk el a 49-es villamossal, a dugóban álló kocsik mellett. A jó kedélyű sofőr bearanyozta a napomat a következő mondataival: "Most pedig nézzenek jobbra és láthatják, ahogy luxusautókat előzünk meg. Jól nézzék meg, ilyen autókat nem érdemes venni." :D

Beátának köszönjük.

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, utazz a többiekkel és mesélj egy jó sztorit!

Szólj hozzá!

Címkék: bkv villamos sofőr szállító

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr183459736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása