Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Ne pofázzál, vezessé'!

2011.12.15. 11:52 InformatívTeknős

Az már több bejegyzésünkből is kiderült, hogy a Szállítóknak nincs könnyű dolguk. De mit lehet tenni egy mámoros részegekkel tömött buszon, éjfél körül? Zoli történetéből kiderül, köszi!

Történetünk vidéki nagyvárosban, közelebbről Szolnokon játszódik, valamikor a nem is olyan távoli múltban. A Szállítót ismeri az egész város. Morcos, lábakat, szatyrokat és ki tudja még mit csuk oda, mondhatni passzióból. És akkor elérkezik az a bizonyos szombat.

Bulizásból hazafelé tartó fiatalokkal teli 24-es busz. Ordibálás, lökdösődés, piálás. Ahogy azt kell. Egyik hősünk legalább kétszer szól bele a mikrofonba, hogy kulturált utazásra szólítsa fel az embereket, láthatóan kevés sikerrel.

Egyszer csak, két megálló között, hirtelen, minden indok nélkül a busz megáll, motor leállít, hatalmas termetű Szállítónk megjelenik és dörgedelmes hangon így figyelmeztet: "Amíg az a hátsó társaság le nem száll, ez a busz itt marad". Érezhető feszültség és harapható csend támad a csuklóson.

Ekkor egy borgőzös, kábult, esetleg a barátnőjének imponálni vágyó hang ilyet szól: "Ne pofázzál, vezessé'!". Erre ugye sokat nem lehet mondani, meg aztán a pörköltet is készíti már az asszony, így Szállítónk egy szó nélkül visszaül, motort beindít és suhanunk tovább. Ordítozva és kiabálva.

Na, ilyen egy tartalmas tömegközis este a mi városunkban!

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, utazz a többiekkel és mesélj egy jó sztorit!

1 komment

Címkék: utazás busz részeg szolnok

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr153465596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plumper_ 2011.12.15. 12:11:45

úgy viccesebb lett volna a sztori, hogy Szállítónk AK-47-est előkap, hülyegyerek a padlón, beül a volán mögé, megyünk tovább.
süti beállítások módosítása