Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Metrózás a szürke arcú gyilkoson túl

2011.11.28. 10:02 InformatívTeknős

Korábban volt már egy olyan történetünk, amiből kiderült, hogy a metrózás vidám dolog is lehet. A felismerésnek ebben a fázisában érkezett meg a következő történet, ami szintén nem a szürke arcú, egymást szemmel kinyíró, hétfő hajnali utasokról szól, hanem valami egészen másról.

 

Ültünk barátnőkkel a metrón. Egyszer csak érzem, hogy valami a lábamnak lökdösődik. Letekintek, és egy lufival szemezek. Egy lufi gurult a lábamnak, és békésen pattogott.

Nem tudom, honnan jött, észre sem vettük, hogy gurult volna a földön. Egyre többen szegezték a tekintetüket kispajtásunkra, a móka pedig elindult, a lufi gurulásával egyidőben. A metró fékezésével végigguruló labdácska láthatatlan kötéllel húzta maga után az emberek fejét. Mindenki mosolygott.

Ritkán látok ilyet. Valaki azt is megjegyezte, hogy ez most a kandikamera?:) Szóval pár percig együtt nevetett egy kocsinyi ember.:) Kérdezgettük egymást, hogy mivel lehet töltve. Levegő, víz, homok? Hát... most jöttem rá, hogy szimplán csak jókedvvel.

Köszi Márti!


A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, és utazz a többiekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: történet metró utas

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr363417859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása