Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Egy jó kávé a sztárvórszban

2011.12.12. 09:10 InformatívTeknős

Nem lehet mindenki a technika ördöge és nem lehet mindenki ott a legfrissebb trendekben. Jól emlékszem, még gyerekkoromban gyakran előfordult, hogy drága nagyszüleim egy-egy betű tévesztéssel ugyan, de olyan aranyosan raktak elém valamit, hogy lehetett az a világ legnagyobb kínai piacos kamuja, a legnagyobb örömmel fogadtam el.

Az más kérdés, hogy használtam, hallgattam, vagy megettem-e. Ebből a szemszögből a következő történetünk természetesen rém aranyos és semmilyen cikizést nem tűr el. Köszönjük Viviennek!

Pár hónappal ezelőtt a nyugati-szolnok vonalon:
Felszáll egy idős férfi, a kezében Starbucks-os műanyagpohár, az ablakon kiinteget egy férfinak, aki egy gyereket tart a kezében - gondolom a fia és az unokája. Mikor elmennek leül és előveszi a telefont.
A technikához alig értő bácsi benyomkodja a számokat, és miközben kicsöng a telefon, a kávésbögrét nézegeti:
"Jaj, hát szia! Mostan indulok hazafelé. - ordít bele a telefonba. - De Eerzsike, hát te nem tudod ez Jani milyen helyre vitt! Emlékszel arra a robotos filmre? Ahol az a furahajú lány szaladgált, akinek csak egy csík vót a szája? Az a sztárvóz... Na oda vitt. Kaptam kávét."
Az egész vonat szakadt... :D

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, utazz a többiekkel és mesélj egy jó sztorit!

Szólj hozzá!

Címkék: kávé máv vonat starbucks

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr963457179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása