Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Szerették, de leszarta

2011.11.23. 09:44 InformatívTeknős

Első szerelmi történetünk főszereplőit nevezzük csak Angélának (később néhol Angiként és csajként is felbukkan majd) és Zsoltnak (alias Zsolti, vagy srác).

A helyszín valahol Budapesten, valamikor 2010-ben a Szállító (esetleg sofőr, vezető) birtokolta 4-6-os vilin. Angéla és Zsolt fiatal, egymás mellé sodorta őket az élet, élvezik együtt. Srác kicsit jobban, vagy a lány csak tagadja, lázad, talán nem akar senki tulajdona lenni. Velős, már-már filozofikus párbeszédbe fognak:

Zsolt: Szeretlek
Angéla: És? Hova szarjak?

Zsolt: (semmi reakció)

Zsolt+Angéla: (csók) :D

A látottakat summázó beküldőnk kommentje: Ez azért kemény! És tényleg. Angéla és Zsolt, ha olvastok minket, érdekelne, mi lett veletek, mi lett belőletek!

 

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, és utazz a többiekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: bkv szerelem villamos zsolt angela

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr643405305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása