Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Keressük a mosolygós lányt

2011.11.24. 10:25 InformatívTeknős

Korábbi szerelmi történetünk után, most itt egy újabb. Rendhagyó lesz, ugyanis egyetlen szó sem hangzott el, mégis emlékezetes maradt.

A történet főszereplői: 1. Angi (az öntörvényű, magányos, rideg farkas) egy RedBull társaságában, nőiesen felöltözve a Határ út felé tartó 3-as metró ajtajában áll. 2. Zsolt (hősszerelmes) ül, tele a töke mindennel és metrózik bele a világba. Talán morcos is, mogorva.

Egy idő után feltűnik az energiaital jellegzetes illata, férfiúnk el is kezdi keresni, ki lehet a tulajdonos. És kiszúrja. Egymásra néznek, lopva. Tekintet elkap, kölcsönösen. Aztán valahogy egymásba ragad a két szempár és órák telnek el 3-4 másodpercre. És váratlan dolog történik. A lány álarca lehullik és mosolyogni kezd, sőt nevetni. Kedvesen. A fiú viszonozza.

Budapest kettő (egymásnak is) ismeretlen embere nevet együtt, át mindenki szürke feje felett. Aztán vége, a lány leszáll, soha nem találkoznak többet. De valami történt. A mindig unalmas metrózás értelmet kapott és íme a felismerés: így is lehet.

Köszönöm neked, ismeretlen ismerős. Ha magadra ismersz, ne habozz lájkolni, jelentkezni és mesélj nekünk még mosolygós történeteket, mert ránk fér.

 

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, és utazz a többiekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: bkv utazás metró mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr83408063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása