Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Virtuális kapcsolat? Nem jó!

2011.11.30. 10:10 InformatívTeknős

Az egyszeri utas, aki történetekre éhesen csörtet minden reggel a munkahelyére, szinte elvonási tünetekkel küzd a nyári- (és minden más) szünet idején. Mert a gyerekekben lehet bízni, mindig mondanak valami aranyosat, meghökkentőt, vagy csak butaságot, amin jót lehet derülni. Gyerekszáj rovatunk következik!

A szerelem márpedig kínzó dolog. Ha éppen tombol, ki az, aki szívesen tölt akár néhány napot is az imádott nő, vagy férfi nélkül. A dolog pedig kortalan, amit a "nem lehet elég korán kezdeni" frappáns szófordulattal vezetnek be. Na, valami hasonlónak lehetünk itt is szemtanúi:

Budapest, 61-es villamos. Tömeg. Két 9-11 éves formájú kisfiú beszélget:

Egyik:Hogy fogom én kibírni a téli szünetet a Timi nélkül?

Másik: Majd beszélgettek facebookon!

Egyik: Azt anyukám nem engedi. Mert virtuális kapcsolatban nem jó élni.

Orsolya szerint jogos, köszönjük neki a sztorit!

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, utazz a többiekkel és mesélj egy jó sztorit!

1 komment

Címkék: gyerek bkv utazás villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr23424255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr Glatzkopf 2011.12.07. 05:26:05

Mekkora duma! :D

Mondjuk Anyunak igaza van.
süti beállítások módosítása