Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Végállomás

2011.11.22. 15:00 InformatívTeknős

A cím becsapós, hiszen éppen most indulunk. Pontosabban ez sem igaz, hiszen a Facebook oldalunk már több mint egy éve működik. Viccnek indult. Azt hiszem egy borús őszi napon valami nagyon vidámat hallottam (meg is van, lent láthatjátok) a Móricz Zsigmond körtérről a Délibe tartó 61-es villamoson.

Arra gondoltam, mások is hallanak ezt-azt, ami feldobja a napomat. És működött. Egyre többen jöttek és egyre több vicces, meghökkentő, máskor városi legendába hajló, olykor pedig valóban lapos sztori érkezett. Mára 4 ezernél többen csatlakoztak hozzánk, ami nem a legtöbb a Facebook történetében. Persze. De arra pont elég, hogy több száz hozzászólás érkezzen tőletek/tőlük, ami (remélhetőleg) nem csak nekem okozott boldog pillanatokat. Kapaszkodjatok és vigyázzatok, az ajtók záródnak!

Itt a legelső bejegyzés, amivel elindult a történet:

"A csirkemell elkészítése nagyon bonyolult és nem is szeretem. Olyan,
mint a hal. Inkább csinálok egy jó toroskáposztát." (Napi étkezési
tanács a 61-es villamoson)

 

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, és utazz a többiekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: metró start tömegközlekedés végállomás tömegközi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr523403307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása