Jeleznénk

Úton a munkába, a csajodhoz, a strandra vagy a nagyihoz, bizony érdekes dolgokat hallhatsz buszon, metrón, villamoson vagy a vonaton. Néha a sofőrnek száll el az agya, esetleg csak viccelődik, máskor utastársaid mosolyogtatnak meg, vagy hoznak hülye helyzetbe. Nálunk ilyen sztorikat találsz. Néha hosszabbat, néha rövidebbet, egy szót vagy csak egy képet.


CSENGŐ

Ez is megy

Tömegközösség

Összezavarodott a bőrnadrágos Matyi

2011.11.25. 14:45 InformatívTeknős

Szerelem és kapcsolat után utazzunk más vizekre. A globalizáció, a kultúrák keveredése és az önmeghatározás kérdése a világban időnként felvet olyan problémákat, amit jobb tisztázni. Akkor és ott.

Így tett Matyi is, aki szerepe szerint általában hülye kérdéseket tesz fel, és nem a kellő időpontban. Következő történetünk főhősével pár éve a 3-as villamoson találkozott egyik lájkolónk, ezt a sztorit tőle bugáztuk:

Néger srác utazik, mikor a Szent László Térnél felszáll egy 16 év körüli helyi vagánynak tűnő bőnadrágos bézbólsapkás srác, és leül mellé.

Már percek óta oda oda sandít, és láthatóan össze van zavarodva, mikor végre valahára összeszedi a bátorságát, megbökdösi, és teljes komolysággal, szinte zavarban megkérdezil:

LL Cool J? LL Cool J?

 

A “Tömegközösségi eszközön mondták” ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, lájkolj minket, és utazz a többiekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: bkv metró beszólás néger matyi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomegkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr213411018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása